Terra-Városkút

SZENNYVÍZTISZTÍTÁS, SZENNYVÍZSZÁLLÍTÁS, FOLYÉKONY HULLADÉK-ÉS SZENNYVÍZ KEZELÉSE  Folyékony hulladék szippantás és előkezelés
tarületén közel 30 éve nyújt segítséget Társaságunk. Ez a tevékenységi körbe elsősorban az emésztők, zsírfogók, olajfogók, átemelők, purátorok, és egyéb folyékony illetve iszapszerű hulladékok tárolására kialakított tárolók tisztítása veszélyes és nem veszélyes folyékony hulladékok kitermelése tartozik. Sok esetben azonban megnyitott ipari vezetékek, szűrőberendezések, tisztítását (forró-és ipari vizek, gőz- és gáz rendszerek) töltetkitermelését, speciális tisztítását végezzük el Megrendelőink kívánsága szerint.

Minegy 7 jármű és 25 kiválóan képzett és nagy gyakorlattal rendelkező munkatárs, áll ügyfeleink rendelkezésére. 

Szennyvíztisztítás, folyékony hulladék és szennyvíz kezelése során használt munkagépeink:

Hagyományos szippantó gépjárműveink, 10 és 12 m3 –es kapacitással bíró célgépek.
Kombinált típusú gépeink nem csak szippantani, de magasnyomású mosó berendezésüknek köszönhetően, képesek átmosni a kívánt területet, műtárgyat is.
Mélyszívó berendezéssel felszerelt iszapszívó gépjármű, a mosófelépítmény mellet egy nagyon erős nagyteljesítményű szívóberendezéssel ellátott kombinált jármű.

A lakossági megrendelésektől kezdve egészen a nagy szerződött partnerekig, segítségére vagyunk szennyvíztisztítás, folyékony hulladék- és szennyvízkezelés, valamint szállítás során. Mind lakossági vagy eseti megrendelőink, mind szerződött partnereink részére végzünk szippantást, folyékony hulladék elszállítást. 

Társaságunk a hulladék elszállítását és előírásoknak megfelelő kezelését hulladékgazdálkodási és kezelési engedélye alapján el tudja végezni, melyhez a jogszabályokban meghatározott szállítási jegyeket biztosítja

Referenciáink:

MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.
MÁV Zrt.
BKV Zrt.
Fővárosi Vízművek Zrt
Dreher Sörgyárak Zrt.
Siemens Zrt.
LUKOIL Magyarország Kft.
Győri Keksz Kft.
Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt.
Colas Út Zrt.
GE HUNGARY Kft.

DISZPÉCSERI SZÁMUNK

06-30-977-7761

ÁRAJÁNLATKÉRÉS