Terra-Városkút

CSATORNATISZTÍTÁS, KARBANTARTÁS ÉS DUGULÁSELHÁRÍTÁS  


Társaságunk 27 éve foglalkozik csatornatisztítással, műtárgytisztítással, csatorna karbantartással, dugulás elhárítással. Mintegy 6 jármű és 25 kiválóan képzett és nagy gyakorlattal rendelkező munkatárs áll ügyfeleink rendelkezésére.

Hulladékgazdálkodás szolgáltatásaink jelentős szegmense, a csatornatisztítás, duguláselhárítás, csatornavezetékek karbantartása. Budapest vonzáskörében számtalan partnerünknek, illetve eseti megrendelőinknek hárítjuk el a csatorna eldugulását. Ehhez kapcsolódóan, rendszeresen visszatérünk a partnerek telephelyére, ahol megelőzve a szennyvízcsatorna és esővíz elvezető vezetékek dugulását, csatornakarbantartásokat végzünk. 
 
Új csatornavezetékek létesítésekor a kivitelező megrendelésére, nyomáspróba alá helyezzük a vezetéket, átmossuk a rendszert, amennyiben szennyeződés került bele.  

Munkagépeink:
Különféle teljesítménnyel bíró csatornamosó gépjárművek (Woma), melyek a csatorna magas nyomású átmosásával hárítják el a problémát, szüntetik meg a dugulást és kitisztítják az adott csatorna szakaszt.
Kombinált csatornatisztító gépjárművek, melyek nem csak átmossák az elszennyeződött eldugult csatornát, hanem képesek a mosás során leválasztott hulladékot felszívni és elszállítani.
Mélyszívó berendezéssel felszerelt iszapszívó gépjárművek, melyek a nagynyomású mosás mellet egy nagyteljesítményű szívóberendezéssel ellátott kombinált jármű.

A tisztítás során kitermelt hulladék elszállítását Társaságunk, mint veszélyes és nem veszélyes szállítási engedéllyel rendelkező vállalkozás a Megrendelővel történt megállapodás alapján vállalja.

Referenciáink:

MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.
MÁV Zrt.
BKV Zrt.
Fővárosi Gázművek Zrt.
Fővárosi Vízművek Zrt.
Dreher Sörgyárak Zrt.
Siemens Zrt.
Szent János Kórház és É-B Egy.Kórházak
Heim Pál Gyermekkórház 
GE HUNGARY Kft.
Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt.