CSATORNATISZTÍTÁS, KARBANTARTÁS ÉS DUGULÁSELHÁRÍTÁS  


Társaságunk 27 éve foglalkozik csatornatisztítással, műtárgytisztítással, csatorna karbantartással, dugulás elhárítással. Mintegy 6 jármű és 25 kiválóan képzett és nagy gyakorlattal rendelkező munkatárs áll ügyfeleink rendelkezésére.

Hulladékgazdálkodás szolgáltatásaink jelentős szegmense, a csatornatisztítás, duguláselhárítás, csatornavezetékek karbantartása. Budapest vonzáskörében számtalan partnerünknek, illetve eseti megrendelőinknek hárítjuk el a csatorna eldugulását. Ehhez kapcsolódóan, rendszeresen visszatérünk a partnerek telephelyére, ahol megelőzve a szennyvízcsatorna és esővíz elvezető vezetékek dugulását, csatornakarbantartásokat végzünk. 
 
Új csatornavezetékek létesítésekor a kivitelező megrendelésére, nyomáspróba alá helyezzük a vezetéket, átmossuk a rendszert, amennyiben szennyeződés került bele.  

Munkagépeink:
Különféle teljesítménnyel bíró csatornamosó gépjárművek (Woma), melyek a csatorna magas nyomású átmosásával hárítják el a problémát, szüntetik meg a dugulást és kitisztítják az adott csatorna szakaszt.
Kombinált csatornatisztító gépjárművek, melyek nem csak átmossák az elszennyeződött eldugult csatornát, hanem képesek a mosás során leválasztott hulladékot felszívni és elszállítani.
Mélyszívó berendezéssel felszerelt iszapszívó gépjárművek, melyek a nagynyomású mosás mellet egy nagyteljesítményű szívóberendezéssel ellátott kombinált jármű.

A tisztítás során kitermelt hulladék elszállítását Társaságunk, mint veszélyes és nem veszélyes szállítási engedéllyel rendelkező vállalkozás a Megrendelővel történt megállapodás alapján vállalja.

Referenciáink:

MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.
MÁV Zrt.
BKV Zrt.
Fővárosi Gázművek Zrt.
Fővárosi Vízművek Zrt.
Dreher Sörgyárak Zrt.
Siemens Zrt.
Szent János Kórház és É-B Egy.Kórházak
Heim Pál Gyermekkórház 
GE HUNGARY Kft.
Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt.  

Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Image 6
Image 7
Image 8
Image 9
Image 10
Image 11
Image 12
Image 13
Image 14
Image 15
Image 16
Image 17
Image 18
Image 19
Image 20
Image 21
Image 22
Image 23
Image 24
Image 25
Image 26
Image 27
Image 28
Image 29
Image 30
Image 31
Image 32
Image 33
Image 34