Terra-Városkút

SZENNYVÍZTISZTÍTÁS, SZENNYVÍZSZÁLLÍTÁS, FOLYÉKONY HULLADÉK-ÉS SZENNYVÍZ KEZELÉSE  Folyékony hulladék szippantás és előkezelé
s területén közel 30 éve nyújt segítséget Társaságunk. Ebbe a tevékenységi körbe elsősorban az emésztők, zsírfogók, olajfogók, átemelők, purátorok, és egyéb folyékony, illetve iszapszerű hulladékok kezelésére és tárolására kialakított műtárgyak tisztítása, a veszélyes és nem veszélyes folyékony hulladékok kitermelése tartozik. Sok esetben azonban megnyitott ipari vezetékek, szűrőberendezések, tisztítását (forró-és ipari vizek, gőz- és gáz rendszerek) töltetének, speciális tisztítását végezzük el Megrendelőink kívánsága szerint. 

Minegy 11 jármű és 25 kiválóan képzett és nagy gyakorlattal rendelkező munkatárs, áll ügyfeleink rendelkezésére.

SZENNYVÍZTISZTÍTÁS, FOLYÉKONY HULLADÉK ÉS SZENNYVÍZ KEZELÉSE SORÁN HASZNÁLT MUNKAGÉPEINK:

Hagyományos szippantó gépjárműveink, 10 és 12 m3 –es kapacitással bíró célgépek.
Kombinált típusú gépeink nem csak szippantásra alkalmas, hanem magasnyomású mosó berendezésüknek köszönhetően, képesek átmosni a kívánt területet, műtárgyat is.
Mélyszívó berendezéssel felszerelt iszapszívó gépjármű, a mosófelépítmény mellet egy nagyon erős nagyteljesítményű szívóberendezéssel ellátott kombinált jármű.

Kis cégektől a nagy vállalatokig, végzünk szippantást, folyékony hulladék elszállítást. Lehet ez veszélyes hulladék, vagy nem veszélyes kommunális szennyvíz. A már említett géppark, teljes mértékben lefedi Megrendelőink hulladékgazdálkodás kérdéskörében felmerült igényeit. 
 
Társaságunk Gödön közszolgáltató, tehát csak ott végzünk kommunális szennyvíz szippantást a lakosság számára. Ha Ön nem a fent említett települések lakosa, úgy kérjük keresse fel, a helyi közszolgáltatót!

Társaságunk a hulladék elszállítását és előírásoknak megfelelő kezelését hulladékgazdálkodási és kezelési engedélye alapján végzi, melyhez a jogszabályokban meghatározott szállítási jegyeket biztosítja

Referenciáink:

MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.
MÁV Zrt.
BKV Zrt.
Fővárosi Vízművek Zrt
Dreher Sörgyárak Zrt.
Siemens Zrt.
LUKOIL Magyarország Kft.
Győri Keksz Kft.
Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt.
Colas Út Zrt.
GE HUNGARY Kft.