Terra-Városkút

VESZÉLYES ÉS NEM VESZÉLYES HULLADÉKOK SZÁLLÍTÁSA, KEZELÉSETársaságunk a hulladékgazdálkodás számtalan szegmensében képviselteti magát, így a darabárus hulladék szállítás is a főbb profilok közé tartozik. Vállaltoknak nyújtunk komplex megoldást, melynek lényege, a veszélyes hulladék elszállítás. Csaknem mindenhol keletkezik veszélyes hulladék, melyekről a hulladék tulajdonosának kell gondoskodni. Társaságunk teljeskörű megoldást nyújt a hulladékgazdálkodás témakörében és évtizedes tapasztalattal és megfelelő technikai apparátussal áll a vállalatok szolgálatára.

A veszélyes hulladék elszállítás különböző célgépek segítségével zajlik, így a megrendelők két kisteherautó mellett, emelőhátfalas és konténerszállító járművek közül választhatnak. Ezekhez pótkocsi csatlakoztatásával, még több veszélyes hulladékot tudunk elszállítani a partnerektől.

Szállító járműveink:
Két darab 1,2 tonnás dobozos tehergépkocsi
4,2 tonnás platós tehergépkocsi + pótkocsis szerelvény
Konténeres tehergépkocsi + pótszerelvénnyel

Lakosságtól való hulladékátvétel, csak az adott önkormányzat által meghirdetett, lakossági hulladékgyűjtés keretein belül végzünk. Budapesti önkormányzatok rendszeresen kérik segítségünket, az ilyen akciók során. Amennyiben Ön lakossági hulladék tulajdonosa és szeretne megszabadulni a veszélyes hulladéktól, kérjük forduljon az illetékes önkormányzathoz. 

Referenciáink:

MAVIR Zrt.
Concordia Zrt.
Dreher Sörgyárak Zrt.
Siemens Zrt.
Győri Keksz Kft.
Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt.
Colas Út Zrt.
GE HUNGARY Kft.
Messer Hungarogáz Kft.